Parforholdsterapi

Parforholdsterapi gennem tantra.
 
Hvis jeres parforholdsproblematikker kredser omkring nærhed og sex, lyst eller ulyst til berøring, så kan der være hjælp at hente gennem et tantraforløb.
Jeg tilbyder samtaler og behandlinger, hvor der er mulighed for at se på hvad, der forhindrer jer i at mødes i et kærlighedsfuldt, indfølende og respektfyldt rum.
Et tantraforløb kan være særlig godt for jer, som kæmper med ulyst til berøring eller nærhed, og måske manglende lyst til sex.
 
Vi begynder med en samtale, hvor I begge møder op og vi sammen afdækker, hvad der er jeres kerneproblematikker. I får hjælp til at se bagom det, som føles som forhindringer til at mødes intimt og kærlighedsfuldt. Hvorfor kan det være så svært at mødes som elskende? Hvorfor forsvinder lysten? Hvorfor kan nærheden føles kvælende og omklamrende for den ene part? Og måske som et kæmpe savn for den anden? Hvad skal der til, for at I kan nærme jer hinanden igen?
 
Det sker forholdsvis ofte i et parforhold at nærheden og intimiteten siver ud. Mange gange i forbindelse med, at man får børn og bliver en småbørnsfamilie. Der er ikke noget unaturligt i at intimiteten og sex foregår i en mindre målestok, end da der var fri voksentid. Men når den forsvinder helt ud i længere perioder, så kan det skyldes, at andre mekanismer i kroppen er blevet aktiveret. Mange af os reagerer ved at trække os helt fra berøring, hvis vi er stressede eller pressede (eksempelvis som småbørnsforældre). I en sådan situation kan berøring eller nærhed føles som et ondt krav fra en partner. Nogle mennesker er ekstra sensitive i deres følesans/hud og det kan gøre det møgbøvlet at møde sin partner intimt, hvis dette er tilfældet. Særligt hvis man oven i købet er blevet stresset over familielivet, arbejdslivet eller andet.
 
Der er nogle forhold rent fysisk i kroppen og i vores følesans og hud, som kan være gode at vide for begge partner, hvis man oplever sådanne problemstillinger. Vores følesans kan fungere på mange måder og der findes ikke to kroppe eller to følesanser, som reagerer ens på berøring eller stimuli. Hvis man er to parter med to forskellige oplevelser, så kan det bliver svært at forstå hinanden og mødes i krisetider.
Her kan viden om sig selv og partneren være guld værd. Det kan gøre det nemmere at nærme sig igen, hvis afstanden er blevet stor.
 
En del af arbejdet er også at finde ud af, hvordan fungerer din partner på et fysisk plan i forhold til berøring? Hvad skal der til for at afstresse vedkommende, hvis dette er tilfældet? Hvordan vil din partner helst mødes? (ofte ved man ikke dette selv, hvis man er stresset).
Et problem i forbindelse med stress er, at mange reagerer ved at sky alt berøring og nærhed, når stressen indfinder sig i kroppen. Men faktisk bliver vi mere stressede på sigt af at trække os helt. Løsningen er at kende til måder at møde kroppen, når den er presset. Der findes en masse viden i forhold til, hvordan vores sanser fungerer, som kan hjælpe og inspirere os til nye måder at nærme os hinanden på en indfølende og kærlighedsfuld måde. Og som samtidig virker afstressende. Og dermed er man på alle måder inde i en ny positiv spiral.
 
Efter den første samtale er der mulighed for at fortsætte det videre forløb på forskellig vis. For nogle vil det give mening at dele sessionerne op, så den videre behandling foregår på briksen enkeltvis i kombination med fælles samtaler. For andre er samtaler plus eventuelle hjemmeopgaver vejen til at nærme sig hinanden igen.
 
Lidt om mig og min baggrund:
 
Jeg er uddannet tantrabehandler fra CHAI (se tantrazone.dk) i 2014. Jeg har desuden en baggrund som pædagog, hvor jeg har fordybet mig i følesansproblematikker, som er en meget direkte måde at forstå et andet menneske og forstå hvilke meget forskellige sanseoplevelser og oplevelser generelt vi kan have af verden, alt efter hvordan vores følesans fungerer. Det er en kombination af viden omkring seksualitet og berøring, som gør mig i stand til at hjælpe par, der har svært ved at nærme sig hinanden på en måde, hvor begge parter nyder nærheden og berøringen. Jeg arbejder også med mennesker enkeltvis som oplever følesansproblematikker (og følesansproblematikker er langt mere udbredt end de fleste er klar over). Du kan læse mere om dette på min hjemmeside, siwarqenti.dk under sanseterapi.
 
Jeg arbejder med dyb respekt for det enkelte mennesker og de udfordringer, som vi hver især kan have. Vi kan ikke tvinge os selv til at kunne lide at være tæt med et andet menneske og går vi over vores egne grænser, skaber det blot en endnu større afstand på sigt til vores partner. For ingen har lyst til at være tæt på en, som lige har overskredet ens grænser. Derfor er en respektfuldt tilgang til arbejdet med andre mennesker så vigtigt og en opmærksomhed på, hvad der er rart og ikke er rart for den enkelte. Processen kan ikke forceres, men arbejdet med at nærme sig hinanden kræver tålmodighed og respekt for hinandens grænser.
 
Ønsker I parforholdterapi hos mig, så kontakt mig da på tlf: 30240082, så vi kan aftale nærmere. I er også meget velkommen til at ringe og hvis I har spørgsmål til et forløb hos mig.
En times samtale koster 640kr og der er ingen bindinger i forhold til et videre forløb, det er noget vi aftaler fra gang til gang, alt efter jeres behov. I er dermed velkomne til at komme til en enkelt samtale og se hvad tantra kan gøre for jeres parforhold.