Kraft og Nærvær

Det behøves ikke være seksuelle problematikker, der ligger til grund for at opsøge en tantrabehandler. Når vi inddrager bunden af vores krop/bækkenet i kropsterapi, så forbinder vi os med ”bunden” af os selv, med vores kraft, følelsen af at stå selv, at stå stærkt og at hvile i os selv.

Denne kraft har vi brug for i vores hverdag, eksempelvis når vores grænser overskrides, og vi har brug for at sige fra. Hvis du ikke er i kontakt med din egen kraft og hviler i bunden af kroppen, så kan det være uhyggeligt svært at komme til udtryk og eksempelvis sige et kraftfuldt NEJ i almindelige hverdagssituationer.

Når mænd  mangler denne bund i kroppen,  gør det dem ofte pleaser-agtige over for kvinden, da de mangler styrken nedefra til at komme til udtryk, til at tage ejerskab over dem selv, og vise hvor de står. Vores livskraft og seksualitet er nøje forbundet. Når vi arbejder med det ene aspekt, påvirker det det andet.

Alt afhængig af indgangsvinklen til at få en tantrabehandling, kan der være mange sidegevinster, eksempelvis oplevelsen af at kunne mærke sig selv tydeligt i et ja eller i et nej til omverdenen eller generelt opleve større selvværd. Ønsket om større nærvær i hverdagen kan være en anden årsag til at opsøge en tantrabehandler.

Et større nærvær i dig selv forøger dine muligheder for at opleve verden. Når vi render rundt i stress og er spundet ind i tåger af manglende overskud, kan det være svært at være ordentligt til stede og opleve de gaver, som findes i vores liv lige for øjnene af os.

Tantrabehandling kan være en måde at standse op og opleve verden på ny. At blive nulstillet, komme ned i kroppen og tydeligere se, hvad der er vigtig for dig her og nu i dit liv. Det kan være en god prioritering i en presset situation, hvor du har brug for hjælp til at komme ned i kroppen og mærke dig selv.