Om mig

Sigun_Fotor2Jeg hedder Anne Sigun Bjerring og er uddannet tantrabehandler fra CHAI i 2014 (Copenhagen heart awakening institute – se mere på tantrazone.dk).

Jeg er oprindelig uddannet pædagog og keramiker. Efter min uddannelse som tantra behandler, har jeg efteruddannet mig inden for Sanseterapi og  Bevidsthedsberøring (inbody.dk). Jeg er i mine behandlinger også meget inspireret af energiarbejde fra bla Michael Barnett (One life).

I mine behandlinger bruger jeg elementer fra alle  terapiformer alt efter dine behov. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale og høre mere om mine behandlingsformer og få indblik i, hvad de kan gøre for dig.

Jeg har fuld tavshedspligt.

Min livsfilosofi

Jeg tror på, at vi mennesker er skabt til glæde og nydelse.

Der har gennem historien og særligt den kristne kulturhistorie været meget fordømmelse af nydelse, som stadigvæk kan have sit præg på os om end ikke så tydeligt, men i praksis har denne prægning stadig stor indflydelse på vores seksualitet. Som jeg ser det, er denne prægning ”unaturlig”. I vores naturlige form findes der ikke skam eller skyld, der findes blot glæde over os selv og nydelse af dem, vi er.

Da jeg selv første gang fik en tantrabehandling, var det lige præcis denne følelse, det gav mig. Jeg var taget derhen noget bævrende og lidt i tvivl om, hvad jeg havde gang i. Da jeg tog derfra var jeg 10 tons kulturarv lettere. Som om alting blot stod tilbage i al sin uskyld. Det seksuelle felt havde fået sin naturlighed og renhed tilbage. Det føltes så rent og fint, det jeg havde oplevet. Og jeg var dybt taknemmelig over, at et andet menneske muliggjorde, at jeg kunne få denne nye oplevelse af mig selv. Jeg har siden selv mærket en glæde og naturlighed omkring at arbejde med tantrabehandlinger. En følelse af at det giver dyb mening for mig at vise vejen tilbage til os selv.

Jeg ser tantrabehandling som en måde at arbejde energetisk og kropsterapeutisk, hvor hele kroppen kan inkluderes i behandlingen. Hvor der ingen tabuer findes, men hvor det er muligt at gribe de problematikker an, som findes i kroppen, uanset om de måtte sidde i kønnet eller i skulderen. Og nogle gange sidder hovedproblemet og larmer i kønnet, som det eksempelvis er tilfældet ved vaginisme (spændinger i skeden). Ved at løsne op for de spændinger opstår muligheden for at opleve alle facetter af livet og komme fuldt ud til udtryk i sit liv.

Vi kan arbejde med os selv på alle fronter, men udelader vi seksualiteten, udelader vi i mine øjne fundamentet. Vi undlader at give os selv muligheden for at rumme os selv og elske os selv på et meget fundamentalt niveau.