Hvad er Tantra behandling

Tantra behandling består altid af en forsamtale, som har til formål at tydeliggøre din intention med behandlingen, så jeg bedst muligt kan sammensætte en behandling, som passer til dig. Der er aldrig to tantra behandlinger som er ens, alt hvad der sker, er udfra din energi, hvem du er og hvad du bringer med dig.

Den typiske opbygning af behandlingen er en forsamtale, en behandling på briksen og derefter en kort afsluttende samtale (der kan dog være undtagelser fra dette, se afsnit om Sanseterapi).

Behandlingen foregår på en almindelig massagebriks, hvor jeg som behandler er påklædt. Du har mulighed for at være nøgen eller beholde noget af tøjet på, hvis det føles mest trygt for dig.

Jeg vil under behandlingen spørge ind til din oplevelse for at sikre at alt foregår efter dine grænser og behov. På den måde har du har mulighed for at være medskabende, og hvor din oplevelse er i fokus.

Der kan i en tantra behandling forekomme berøring af intimzoner, hvis dette er i overensstemmelse med dine grænser, behov og ønsker. Vi vil i så fald have talt om dette i forsamtalen, og jeg vil igen i løbet af behandlingen på briksen spørge om tilladelse inden berøring af intimzoner. Dette for at sikre at, alt sker i overensstemmelse med dine grænser og behov, og at alt føles trygt for dig.

Formålet med at inddrage hele bækkenområdet i behandlingen og  give nærvær til området, er at skabe flow og liv i hele kroppen. Vores krop er ofte fuldt med energetiske sluser – steder hvor energien enten er helt blokeret eller står meget stille. Ofte vil dette være tilfældet i større eller mindre grad i underlivet.

At arbejde med kønnet og inddrage dette i en behandling kan være et sårbart område for mange. Og slet ikke noget, som alle er klar til eller skal blive klar til. Nogle gange sker der en modning i kroppen og et ja til at arbejde dybere opstår, når vi respektere og lytter til vores grænser. Men dette sker først, når vi føler os fuldstændig trygge og mærker fuldt ud respekt for alt hvad vi er og alt hvad vi har med os.

Det er derfor så utrolig vigtigt, at alt som foregår på briksen, sker i overensstemmelse med dine grænser. Nogle gange kan vi have en mental forestilling om, hvad vi er klar til, mens kroppen siger noget andet og beder om et andet tempo. Her er det vigtigt at respektere disse grænser og tage det i kroppens og dit eget tempo. Vi samtaler undervejs i behandlingen netop for at sikre, at alt foregår i overensstemmelse med dig selv og dine behov.